III choć w sumie jak I miejsce Weroniki Salachowskiej w ogólnopolskim konkursie Wiedzy o Bezpieczeństwie i Certyfikacji Żywności “Food Expert”
Dania 05.12.2022r. w Akademii Nauk Stosowanych w Łomży odbyła się II edycja ogólnopolskiego konkursu “Food Expert”, podczas którego naszą szkołę reprezentowały dwie uczennice kształcące się w klasie III Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych: Karolina Domeła i Weronika Salachowska.
Rywalizacja była bardzo zacięta, a wynik końcowy spektakularny. Otóż cała zwycięska trójka zdobyła tę samą ilość punktów zatem o zajętym miejscu zadecydował czas rozwiązania testu.
Laureaci konkursu otrzymali cenne nagrody rzeczowe, dyplomy uznania oraz pamiątkowe gadżety.
Serdecznie gratulujemy uczestniczkom konkursu oraz życzymy dalszych sukcesów.
Autor: Katarzyna Duda